Skip to content

Onderhoud aan de auto

Onderhoud en onderdelen

Mustang Center Almere doet volledig onderhoud. Het onderhoud wordt zoveel mogelijk gedaan met Ford aanbevolen onderdelen. Daarnaast maken we gebruik van een goede kwaliteit olie omdat het auto’s zijn met veel vermogen. Kwaliteit is dus ‘key’.

Of het nu om een kleine- of grote beurt gaat, bij ons bepaal je zelf wat je wilt laten doen. Wij adviseren je maar jij kiest. Zo heb je de kosten zelf in de hand. We hanteren geen standaard onderhoudsmenu’s zoals de grote garagebedrijven doen maar juist het maatwerk vinden we belangrijk. De auto is belangrijk maar de eigenaar nog veel meer!

  • Het is mogelijk om eigen olie en filters of andere onderdelen mee te nemen. Mustang Center Almere adviseert om dit niet te doen en is er geen voorstander van maar is bereid om eigen onderdelen te monteren. Helaas geven we hier dan geen garantie op en daarnaast hebben we wel de afvalstromen van de oude onderdelen. We rekenen 12,5% extra op het uurtarief als we zelf meegenomen onderdelen moeten monteren. Ons motto: laat ons de onderdelen leveren. Dan ben je net zo duur uit maar heb je wel garantie!