Skip to content

Banden

We kunnen ook banden bestellen, wisselen en de wielen balanceren. Balanceren is iets anders dan uitlijnen. Uitlijnen doen we niet omdat we daar geen apparatuur voor. Monteren van banden kan tot 18 inch. Grotere wielen doen we niet want die zijn een te grote belasting voor de wiellagers. 

Mustang Center Almere kan banden voor u bestellen en monteren. Het afvoeren van de oude banden mag u zelf doen of door ons laten doen. Bij eigen afvoer betaald u uiteraard geen kosten aan ons; als wij de banden moeten afvoeren dan geldt een tarief van € 5,- per band.

  • Ook voor banden is het mogelijk dat u deze zelf kunt bestellen en mee kunt nemen om te monteren. Ook hier adviseren we om dat niet te doen echter zijn we bereid hierin mee te gaan. Als wij deze monteren dan geldt er geen garantie op de montage of het materiaal. Daarnaast rekenen we 12,5% extra op het uurtarief voor de montage.
    Ook hier geldt dat u zelf de oude banden zonder kosten kunt afvoeren. Moeten wij de oude banden afvoeren, dan zijn de kosten € 10,- per band. Hier is dus ook het advies: laat ons de banden bestellen! Dat is voordeliger en heb je garantie op  de montage.